top of page
b1.png

Mi a MaStart Business Club? 

 

A Maros megyei vállalkozók szervezete,  a St. Georgius Manager Club alcsoportjaként kell elképzelni a MaStart Business Clubot. Fiatal vállalkozók, start-up vezetők alakulata, akik közösen, egymást segítve fejlődnek, és segítik, támogatják egymást!

A Manager Club támogatásával jött létre a MaStart Business Club, a MaStart verseny és a MaStart Mentorprogram folytatásaként.

A közösség létrejöttének célja az, hogy a fiatal vállalkozókat segítsük, szert tegyenek a Manager Club által egy 125 Maros megyei vállalkozókból álló kapcsolatrendszerre. A vállalkozókat nem csak kapcsolatokkal, hanem szakmai ismeretekkel is segíteni szeretnénk, képzésekkel, és lehetőségekkel, hogy ha probléma adódik vállalkozásukban, gyorsan és hatékonyan megoldást találjanak rá. 

A saját közösségüket is építeni szeretnénk, ezt a nekik szervezett, havi egy business reggelivel tesszük. Ezeken a találkozókon követjük szükségleteiket, és képzésekkel meg networking eseményekkel segítünk rajtuk.

Csatlakoznál? 

Nincs más teendőd, mint kitölteni a következő tagságot igénylő formanyomtatványt, majd elküldeni nekünk a managerclub.stgeorgius@gmail.com címre! 

Minden tagunk egyaránt tagja a St. Georgius Manager Club-nak, róluk bővebben informálódhat a https://georgiusmc.com/ weboldalunkon. 

e49c7b1b-effa-41b3-86e5-c7ffbfdd669d.png

STARTOLJ VELÜNK!

Kapcsolat
  • Facebook
Telefon: + 40 771 797 414
bottom of page